- om sankning og anvendelse af urterne
 
Hvis du selv vil i gang med at sanke urter,så har vi flere inspirerende bøger som du kan købe hos os - se mere herom på Silva Danica.
 
 
 
 
 

Det sker

 
 
Find de lyse stunder i den mørke tid! I Det Vilde Køkken i Klint holder vi traditionen tro candlelight dinner fra den 1. til den 22. december. Vi har spændene vine på vinkortet og serverer lidt ektra til vores trerettersmenu så den med rette kunne hedde 6 retters menu - hvornår har du sidst smagt ristede kastanjer sammen med ost og frugt til dessert? Find nogle gode venner til en stund uden juleræs.
Hvad foregår der ellers ? Se mere :
December i Det Vilde Køkken
 
NY NORMAL kaldes de fremtidige vilkår, som også vil gælde Det Vilde Køkken og Silva Danica.

Vi vedkender os at være lidt unormale for derved at give jer, der bruger os, oplevelser hvor Odsherreds særegne natur ofte er en vigtig medspiller.
Det gælder, hvad enten det drejer sig om smagen fra naturens spisekammer, en vandretur i forbindelse med en bespisning eller rådgivning om samspillet med naturen.

På trods af at vi er unormale, kan vi se at tendensen i NY NORMAL for restauranterne er mere take away og ønsket om flere oplevelser - Dette prøver vi selvfølgelig at leve op til ligesom vi ser på hvilke besøgstider, der er mest eftertragtede af vores gæster.
 
 
 
 
 
 
 
             
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                                            
 
Det Vilde Køkken v/ Anna Stoltz Andersen og Jørgen Stoltz | CVR: 37599794 | Klintvej 158 B, 4500 Nykøbing Sj  | Tlf.: +45 50484564 | nusia2112@yahoo.dk
 
 
Sidst opdateret 01.12. 2023