- om sankning og anvendelse af urterne
 

Det sker

Uge 22
 
 
Til Pinse - når skoven er rigtig grøn, som du ser det på billedet fra "kærlighedsstien" på den gamle stenalderkystskrænt i Grønnehave skov - ja så er bøgebladene for grove til vores salat.
De bliver derfor erstattet af friske skud af strandfladbælg som tidligere hed strandært ligesom smagen også antyder. Vi prøver at finde kyststrækninger, hvor bladlusene ikke har invaderet dem totalt.
Til den kolde ærtesuppe i vores pinsefrokost kommer der friske skud af strandarve - den smager af agurk og trives bedst på stenstrande hvor den ikke tørre så hurtig ud og bliver bitter.
På pinsekunstrutens landskabstallerken finder du div. pølser og geoskinke fra Nørre Asmindrup Slagtehus som får så meget ros for deres skinke og de pølser de laver.
Der er oksekød fra Frenderupgård og meget andet godt lokalt så vi kommer hele herredet rundt.
Vores aftenmenu er den samme torsdag til lørdag:
Forret er friske hvide asparges fra Søren Brandt Wiuff i egen lage, med rygeost og strandurter.
Hovedretten er langtidsstegt kalveculotte med nye kartofler fra Skelbjerggård og vores vilde forårssalat.
Desserten bliver rabarbertrifli med vandmyntecreme, biscotti bagt med skovmærke.
Vi har dobbelt så meget plads til vore gæster som retningslinjerne foreskriver. Kom derfor trygt til vores spisehus, men husk at bestille plads senest dagen før.
 
Vil I med Jørgen på diverse urteture, Annas urteværksted på torsdag eller vores fælles dagskursus så kan i finde dem her
Husk også at bestille plads da vi kun kan tage 9 deltagere ad gangen.
 
Og husk at vi alle passer på os selv og hinanden - vi lader vores dør stå åben jeres mad står på særskilte borde med regning til mobilpay.
Returkasser bliver skoldet så snart vi tager dem ind.
Og selvfølgelig møder du håndsprit overalt hos os - nej vi har ikke hamstret - det bruger vi masser af - også når vi samler urter.

Apropos sprit - Husk nu også at bestille drikkevarer- vi giver 25% på alle drikkevarer og har et fantastisk tilbud på den musserende Perle og to dessertvine fra Ørnberg Vin til 195 kroner pr flaske - det er ½ pris.
Husk at frokosttapas skal bestilles senest dagen før - ligesom vores aftenleverancer ud af huset.
Der er flere aftenretter at vælge imellem så man kan bestille til to dage uden at skulle spise det samme hver dag.
Bestil dagen før på 5048 4564
Udbringning er gratis ved køb over 600 kr. - ellers koster det 50 kr.
 
Husk at du kan også finde os på Facebook.

Bordbestilling kun på telefon 5048 4564
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det Vilde Køkken v/ Anna Stoltz Andersen og Jørgen Stoltz | CVR: 37599794 | Klintvej 158 B, 4500 Nykøbing Sj  | Tlf.: +45 50484564 | nusia2112@yahoo.dk
 
 
Sidst opdateret 26.05.2020