- om sankning og anvendelse af urterne
 

Det sker

Påsken er på vej
Vejret i påsken kan ofte drille os. Derfor skynder vi os at fortælle om vores påskemenu - nu hvor solen skinner og kulden holder foråret lidt i ave. Ja - marts måneds nattefrost har sat årets gang i naturen på plads - mange af sidste års planter der helt havde glemt at de skulle visne ned har nu fået den frost de manglede og må spire frem på ny. Ramsløg, skvalderkål, brændenælde, døvnælde, vandmynte, vandkarse, kokleare, hjertekarse, strandbede og endda også lidt strandkål skal vi nok få fundet til de vores menuer:
Den uge er der frit valg på flere hylder i vores aprilmenu, men i næste uge er vi i højtidshumør ligesom du formentlig er. Derfor laver vi en samlet menu som kun vegetarer kan ændre på.
Den samlede påskemenu med starter, torsk, lam og cheesecake finder du sammen med denne uges aprilmenu under menuer.
 
Og husk at vi alle passer på os selv og hinanden - vi lader vores dør stå åben jeres mad står på særskilte borde med regning til mobilpay.
Returkasser bliver skoldet så snart vi tager dem ind.
Og selvfølgelig møder du håndsprit overalt hos os - nej vi har ikke hamstret - det bruger vi masser af - også når vi samler urter.

Apropos sprit - Husk nu også at bestille drikkevarer- vi giver 25% på alle drikkevarer og har et fantastisk tilbud på den musserende Perle og to dessertvine fra Ørnberg Vin til 195 kroner pr flaske - det er ½ pris
Billedet viser at lægekoklearer klarer frosten i ly af de visne strandkogleaks og at en urtetur i forårskulden giver appetit på dagens fangst
Uge 14
 
I denne uge skifter vi lammet ud på vores menukort med div. retter af ungdyr fra Frenderupgård - spørg når I bestiller.
Der kommer selvfølgelig lam på menuen igen til påske.
Vi fortsætter med at ryge laks og kan nu pynte den med nye skud af strandkål - husk nu kun at tynde ud i de nye planter hvis i selv går ud og samler. 
Og vi har fået trimmet og testet vores alternativ til søndagsbrunch - søndagsfrokosttapas med 10 forskellige smagfulde tapas, brød og koklearesmør.
Husk at den skal bestilles dagen før ligesom vores aftenleverancer ud af huset.
Der er flere aftenretter at vælge imellem så man kan bestille til to dage uden at skulle spise det samme hver dag.
Bestil dagen før på 5048 4564
Udbringning er gratis ved køb over 600 kr. - ellers koster det 50 kr.
Da vi kun leverer mad ud i begrænsede mængder den kommende tid vil køkkenchefen Anna løfte sløret for nogle af vores særlige smagsgivere og tilbehør.

Den uges opskrift fra naturen er ganske enkel - alligevel er vi vist stadig ene om at servere den -
Ramsløgstzatziki:
hak et bundt friske ramsløgsstængler og bland dem i græsk yoghurt, skyr eller creme fraiche -ingen agurk og ingen hvidløg - hvor svært kan det være!
Tak til SN.dk for omtalen.
Vi har brug for at tjene til udgifterne så længe vi overhovedet kan.
 
Husk at du kan også finde os på Facebook.

Bordbestilling kun på telefon 5048 4564
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det Vilde Køkken v/ Anna Stoltz Andersen og Jørgen Stoltz | CVR: 37599794 | Klintvej 158 B, 4500 Nykøbing Sj  | Tlf.: +45 50484564 | nusia2112@yahoo.dk
 
 
Sidst opdateret 31.03.2020