- om sankning og anvendelse af urterne
 
Hvis du selv vil i gang med at sanke urter,så har vi flere inspirerende bøger som du kan købe hos os - se mere herom på Silva Danica under Nyheder på forsiden 
 
 
 
 
 

Det sker

Uge 12 2021
 
Med påsken kom foråret rigtig i gang. Denne uges menu forener derfor vores forrådskammers med alt det nye friske:
Syvkålsuppe af sidste års grønt forenet med de friske vilde urter, Porchetta med ramsløg, timiankartofler og vores store speciale - skovtzaziki - den skal smages. Desserten er rabarberfromage af de sidste i fryseren med et friskt forårspust af skovmærke.  

Ramsløgene kommer stadig meget uensartet frem. På de tidlige lokaliteter som f.eks Enghave skoven, begynder skovbunde at blive helt grøn, mens de knap nok er begyndt på lave kolde jorde. Det er såvel vokseplads som genetiske variationer, der gør det spændende at finde planterne i deres tidlige fase og godt at kende de sene til når sæsonen ebber ud i juni måned.
 
Lørdag og søndag har vi vores overdådige landskabstallerken til af hentning midt på dagen - fasanen er fløjet af tallerken og bliver er stattet af - ja - rådyrrilette med ramsløg.
 
HUSK: Bestilling KUN via telefon og senest dagen før på 5048 4564 - og husk ved bestillingen at fortælle, om der er særlige forhold vi skal tage hensyn til.

Vi kan ikke håndtere diverse automatiske tilmeldinger via sociale medier.
 
Se et klip fra vores indslag med TV2-vejret. 
 
Husk at du kan også finde os på Facebook.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det Vilde Køkken v/ Anna Stoltz Andersen og Jørgen Stoltz | CVR: 37599794 | Klintvej 158 B, 4500 Nykøbing Sj  | Tlf.: +45 50484564 | nusia2112@yahoo.dk
 
 
Sidst opdateret 06.04.2021