Hvis du selv vil i gang med at sanke urter,så har vi flere inspirerende bøger som du kan købe hos os - se mere herom på Silva Danica.
 
- om sankning og anvendelse af urterne
 
 
 
 
 
 

Det sker

Uge 49 2022
 
Candlelight dinner er populær i Det Vilde Køkken i Klint.
Menuen burde egentlig hedde 8 retter da du bliver forkælet med flere små retter. Vi begynder og slutter med en suppe - en varm fasanbouillon og en kold suppe af friskplukkede hyben fra hunderoser. Ind imellem supperne er der små vildtanretninger, kastanjer og ost.
Alle i den forgangne uge gjorde brug af vores vinanbefalinger.
 
I denne uge har vi vegetarisk aftensmad som take away tirsdag til torsdag til 300 kr for 7 småretter, brød og smør - Test os om det er en god ide.
 
Det eneste der måske kan være lidt mere hyggeligt på en sådan aften er at vi ikke hører at den ene er chauffør - Derfor betaler vi jeres flextur indenfor herreds grænser.
I skal blot selv bestille turen gennem Movia

Odsherred Kommune har du mulighed for at tage en Flextur.
Flextur er et supplement til den almindelige kollektive trafik. En Flextur er ikke som en almindelig bustur. Du kan nemlig blive hentet derhjemme, i svømmehallen, i biografen eller hvor som helst. Og du kan naturligvis blive kørt hjem igen. Med andre ord, kan du bestille en Flextur til det tidspunkt, du ønsker, for en Flextur har nemlig ingen fast køreplan.
Flextur køres af taxaer og liftvogne, men er ikke taxakørsel, da du ofte kører sammen med andre, der også har bestilt kørsel. Du kan derfor ikke altid være sikker på, at du bliver kørt den korteste vej.
Til gengæld kan du være sikker på, at du kun betaler for den direkte afstand mellem dine destinationer.
Flextur administreres af Movia.


Glem gråvejret, kulden, juletravlheden, kriser og krige - nyd en aften med dine nærmeste i Det Vilde Køkken i Klint

Vores nytårsmenu lægger også op til at I hygger jer med den ved stearinlysenes skær selvom det ikke er en sparemenu.

Husk at få lavet de tre julesnapse mens tid er: Slåen, havtorn og vores egen hvidtjørnebærsnaps, der smager som cognac.

HUSK: Bestilling KUN via telefon og senest dagen før på 5048 4564 - og husk ved bestillingen at fortælle, om der er særlige forhold vi skal tage hensyn til.

Vi kan ikke håndtere diverse automatiske tilmeldinger via sociale medier.
 
 
Husk at du kan også finde os på Facebook.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det Vilde Køkken v/ Anna Stoltz Andersen og Jørgen Stoltz | CVR: 37599794 | Klintvej 158 B, 4500 Nykøbing Sj  | Tlf.: +45 50484564 | nusia2112@yahoo.dk
 
 
Sidst opdateret 6.12..2022