- om sankning og anvendelse af urterne
 

Det sker

Uge 28
 
Sommerferie betyder at vi får hurtigt udsolgt.
Vores Søndagsbrunch er således udsolgt tre uger frem.
Til aftenbespisning skal der gerne bestilles en uge før.
Vores Café Gletsjerporten har åben tirsdag til lørdag fra kl. 12 til 16. Her serverer vi vores sandwich med laks, kød eller vegetarisk samt kage og diverse drikkevarer - ingen bordbestilling men gerne lidt tålmodighed med serveringen da vi laver dem efterhånden som de bliver bestilt.

Vi lære også gerne vores urtekunnen fra os så flere kan få gavn af den spiselige natur.
Hver tirsdag i august og september har vi et to timers indsamlingskursus ved Ellinge Strandvej, hvor du stifter bekendtskab med ca 15 spiselige planter og har mulighed for at samle dem der er høstmodne.
Onsdag har vi et heldagskursus i indsamling og brug af de vilde urter hvor vi laver en treretters menu med røget fladfisk, råvildt og pandekager tilsat de indsamlede urter. 

Der er begrænsninger på antallet af siddepladser, men vi har dobbelt så meget plads til vore gæster som retningslinjerne foreskriver. Kom derfor trygt til vores spisehus, men husk at bestille plads senest dagen før.
På samme vis er der begrænsning i deltagere på vores ture og kurser om at finde og bruge vilde urter.
 
Vil I med Jørgen på diverse urteture, Annas urteværksted på torsdag eller vores fælles dagskursus så kan i finde dem her
Husk også at bestille plads da vi kun kan tage 9 deltagere ad gangen.
 
 
Husk at du kan også finde os på Facebook.

Bordbestilling kun på telefon 5048 4564
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det Vilde Køkken v/ Anna Stoltz Andersen og Jørgen Stoltz | CVR: 37599794 | Klintvej 158 B, 4500 Nykøbing Sj  | Tlf.: +45 50484564 | nusia2112@yahoo.dk
 
 
Sidst opdateret 08.07.2020