- om sankning og anvendelse af urterne
 
 
 
 
 
 
Hvis du selv vil i gang med at sanke urter,så har vi flere inspirerende bøger som du kan købe hos os - se mere herom på Silva Danica.

Det sker

Uge 20 2022
 
Så kom regnen - skyllede vores bekymringer langt ned i jorden - til gavn for bønderne, havefolket og alle de vilde planter. Alligevel skal man huske at smage på strandkål og andre urter inden man vælger at høste fra planten.
Netop nu blomstrer - blandt mange andre - lægekokleare hvis blomster giver sennepssmag og ramsløg og hvor blomsterstilken  er ideel til "skovtzatziki"
Asparges vælter op af jorden og vi vil have dem på menuen indtil Sankt Hans.
I denne uge dog som fyld i vores kørvelsuppe af spansk kørvel. Til hovedret har vi braiseret okse fra endnu en dextertyrekalv. desserten bliver hvid chokoladekage med rabarber, skovmærke og sødskærm.

Det er også ugen hvor har Silva Danica ikke mindre end fem ture rundt i Geopark Odsherred og tre af grupperne skal bespises i Det Vilde Køkken i Klint.
 
HUSK: Bestilling KUN via telefon og senest dagen før på 5048 4564 - og husk ved bestillingen at fortælle, om der er særlige forhold vi skal tage hensyn til.

Vi kan ikke håndtere diverse automatiske tilmeldinger via sociale medier.
 
 
Husk at du kan også finde os på Facebook.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ramsløg i blomst i Vægterkrattet
 
Kokleare i blomst
Det Vilde Køkken v/ Anna Stoltz Andersen og Jørgen Stoltz | CVR: 37599794 | Klintvej 158 B, 4500 Nykøbing Sj  | Tlf.: +45 50484564 | nusia2112@yahoo.dk
 
 
Sidst opdateret 16.05.2022